maanantai 15. toukokuuta 2017

Pitkä kuuma kesä


Nyt on taas se aika vuodesta, kun lämpötilan nousujohteelle ei tunnu tulevan loppua. Tällä hetkellä pyöritään vasta +25 tietämillä, mutta jo reilun viikon päästä varjolämpötilä alkaa pysytellä kolmenkympin toisella puolen.

Tämän hetken parasta aktiviteettia onkin suunnata merelle viilentymään, koska turistikausi ei ole vielä kunnolla alkanut ja rannikolta löytyy paljon autioita uimarantoja. Mutta kun ihmismassat taas vyöryvät lomasesongin aikaan Rivieralla, ei auta muu kuin paeta vuorille patikoimaan.

Vuoristoseikkailuja odotellessa blogi pitää ainakin kuukauden kesäloman, joten palaillaan viimeistään heinäkuussa takaisin luontoretkien äärelle.

Mutta nyt uidaan!

Tällä välin voit seurata karvakaverin seikkailuita sen omalla instagram-tilillä.


4 kommenttia:

 1. Onpa ihana tuo unikkopelto. No, on tuo maisemankatselijakin aika ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisemankatselija kyllä kruunaa nykyään jokaisen otoksen :) On se niin ihana patikkakaveri!

   Unikot ovat suosikkikukkiani täällä, mutta tänä vuonna emme sattuneet löytämään isoa unikkopeltoa, niinkuin pari vuotta sitten. Tänä vuonna löytyi vain muutamia paikkoja, jossa unikot kasvavat vähän harvemmassa. Se iso tilkku oli kyllä upea näky, kun kirkkaanpunainen jatkui lähes silmänkantamattomiin.

   Viimeaikoina blogille on jäänyt vähempi aikaa, niin päätin pitää pienen kesäloman tässä helteessä. Mutta pitääpä käydä pitkästä aikaa kurkkaamassa sinun blogisi upeita kuvia! :)

   Poista
 2. Voi, juuri kun löysin ihanan blogisi (mitkä maisemat, miten hurmaava Tsuk-Tsuk), jäätte tauolle... Mutta hyvää kesälomaa teille! Jään odottelemaan tulevia postauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ja kivaa että löysit Tsuk-tsukin tassunjäljille :) Hän on kyllä hurmaava koiraherra ja todellinen energiapakkaus mitä tulee patikointiin. Siitä onkin luvassa juttua pian, kun ensi viikolla pääsemme pitkästä aikaa taas Alpeille seikkailemaan!

   Poista