torstai 22. kesäkuuta 2017

Vesileikkien jälkeen vuoristoseikkaillaan!


Onko siitä tosiaankin jo reilu kuukausi, kun kävin viimeksi kertomassa koiraherran seikkailuista blogin puolella! Kesä kuluu niin nopeasti töiden parissa ja onhan karvakaverin kuulumisia saattanut seurata tauon aikana myös sen omalta instagram-tililtä.

Kun kesä on kuumimmillaan, niin parhaat kävelypaikat löytyvät lähistöllä vesistöjen ääreltä. Joskus saatetaan uskaltautua parin tunnin lenkille kukkuloille, mutta vain silloin jos vesikoira pääsee välillä kastautumaan tai pilvenhattarat piilottelevat paahtavaa aurinkoa tehden patikoinnista edes hieman helpompaa.

Kesäkuu on kulunut aurinkoa pakoillessa ja keskikesän viikonlopulle on luvattu lämpöä +37, joten on paras suunnata vilvoittelemaan Juhannuksenakin tutulle paratiisijoelle ja sen vesiputouksille.


Juhannuksen jälkeen onkin sitten luvassa sitä parasta aktiviteettia, kun pääsemme pitkästä aikaa patikoimaan kunnolla vuorille! Onhan tässä kesäkuun aikana tullut kiivettyä kerran pilvisenä päivänä Gorges du Verdonin kanjonin reunalle kotkia sekä järvimaisemia ihailemaan, mutta ensi viikolla Alpit ja vuoristojärvet taas kutsuvat.


Seikkailuita odotellessa toivotamme oikein mukavaa ja luontoelämyksien täyteistä keskikesän juhlaa kaikille!


2 kommenttia:

 1. Voi jösses näitä teidän maisemia! <3 Olisipa meilläkin tuollainen vesiputous ja lampi! Lähteekö koiraherrakin Alpeille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai koiraherra lähtee mukaan!!!! Lomapäiviä on odoteltu yhdessä niin kauan, että päästään kunnolla karvakaverit kanssa patikoimaan, kun ei näillä helteillä jaksa mitään....

   Nämä lähimaisematkin ovat kyllä luksusta täällä, mutta kyllä sitä aina kesäisin kaipailee Suomeen jonkun ihanan järven rannalle <3

   Poista