lauantai 16. joulukuuta 2017

Vuoden viimeinen roadtrippi


Joulukuun puolessavälissä on etelä-Ranskassakin viileää ja varsinkin rannikolla voi tuulisena päivänä tuntea luissaan sen tutun kotimaisen koleuden. Maisemakin muistuttaa harmaana päivänä Giensin niemimaalla jotain pohjoisempaa maailmankolkkaa ja jylhillä rantakallioilla patikoidessa voi kuvitella olevansa vaikkapa Irlannissa.

Tämä ajatusleikki loppuu lyhyeen, kun aurinko tulee esiin ja tuulilta suojaisella rannalla on niin lämmin, että voisi melkein kuvitella hyppäävänsä uimaan. Varsinkin kun roadtripin toisena päivänä ollaan taas samalla Cap Sicien niemenkärjellä, jossa hyppäsimme tänä vuonna mereen ensimmäisen kerran jo helmikuussa.

Talvi ei ole täällä etelässä siis kovin pitkä ja ensimmäiset kevätkukat työntyvät maasta esiin jo tammikuun loppupuolella. Näinä lyhyinä talvipäivinä ei kuitenkaan tehdä enää lisää roadtrippejä ja koiran kanssa kävellään vain läheisillä poluilla. Blogi siirtyy siis tältä seisomalta talviunille ja heräilee mahdollisesti keväällä, jos on heräilläkseen....

Mukavaa loppuvuotta ja onnea tulevaan!4 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa jouluaikaa teille! Katsokin, että pienen ja sallitun talviuinuilun jälkeen blogi taatusti taas herää henkiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näin jälkikäteen :) Näinhän siinä pääsi käymään, että saimme joukkoomme vielä toisen karvavahvistuksen ja blogihommat jatkuu!

   Poista
 2. Makoisia talviunia ja toivottavasti tavataan taas pian taalla.
  Tiina Italiasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, talviunet tekivät terää ja tänä vuonna patikoimmekin sitten isommalla poppoolla, kun adoptoimme toisenkin koiran :)

   Poista