maanantai 3. huhtikuuta 2017

Superkoira


Jyrkkiä nousuja ja laskuja Sainte-Victoiren vuorenharjanteella Aix-en-Provencen naapurissa ja niin komeita maisemia, että nekin jo hengästyttävät.

30 kilometriä/ 8,5 tuntia hikistyttävää patikointia ja koira olisi jaksanut vetää seuraavana päivänä heti samanlaisen setin. Lenkittäjien jalkapohjat olivat kävelystä puhki ja poskipäitä punoitti kuuman auringonpaisteen jäljiltä, joten tarvittiin lepopäivä. Superkoiralle näytti sen sijaan riittävän viileässä purossa seisoskelu ja tukeva iltapala reissuautossa, mutta se joutui odottelemaan vielä monta päivää seuraavia seikkailuja.

Ihmisten velvollisuudet, rakot jaloissa ja auringossa palanut iho ovat sen mielestä turhia tekosyitä, mutta onneksi superkoira pääsee taas huomenna seikkailemaan!

2 kommenttia:

  1. Ihana superkoira! <3 Mahtavaa, että se on noin hyvässä kunnossa vielä tuon ikäisenä. Meidän 10- ja 12-vuotiailta ei enää valitettavasti onnistu lyhyemmätkään vaellukset, kun on jo sen verran vanhuuden kremppaa. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsuk-tsuk on kyllä ihan uskomaton energiapakkaus :D Sillä ei ole elämän aikana ehtineet nivelet yms. kulua, kun on kököttänyt pelastustarhalla 7 vuotta elämästään, mutta nyt otetaan menetetty aika takaisin ja patikoidaan niin paljon kun se vain ikinä jaksaa!

      Poista