maanantai 23. tammikuuta 2017

Kun Etelä-Ranskalainen joutui lumihankeen


Kuten blogin uudistuneesta nimestä Kinttupolulla goes avec Tsuk-Tsuk voi päätellä, niin nykyään luontoretkillä kuljetaan ainoastaan karvaisen kaverin tassunjäljissä. Jäljet ovat johtaneet viime aikoina tutuille patikkapoluille ja koiraherra on saanut tutustua omaan seikkailuympäristöönsä, mikä ei pelastustarhalla vietetyn seitsemän vuoden aikana ollut mahdollista.

Reviiriä on tutkittu niin vuorilla kuin metsäpoluilla sekä erilaisten vesistöjen äärellä, missä tämä meidän vesipeto on täysin elementissään. Kuralammikoita, jokia, järviä ja Välimertakin on käyty roiskuttelemassa taluttajien päälle, mutta tänään päästiin ihan uusien asioiden äärelle.

Yli kilometrin korkeuteen vuorille satanut valkoinen sai tämän pörröpään sekaisin onnesta ja se kahlasi tyytyväisenä hangessa taluttajiaan johdatellen. 1,3 kilometrin korkeudesta noustiin ripeää vauhtia vielä ylöspäin ja matkan varrella tassukarvoihin tarttui niin paljon pieniä lumipalloja, että niitä nuoleskeltiin auton lämmössä kotimatkalla pitkän aikaa tyytyväisenä tuhisten.6 kommenttia:

 1. Teitte kyllä parhaimman teon kun annoitte tarhassa eläneelle ystävälle kodin!

  VastaaPoista
 2. Sydäntä niin lämmittää lukea tällaista. Rescue koira sai uuden elämän, mielettömän hienoa!

  VastaaPoista
 3. Onnellinen koira. Kiintymys on varmasti molemminpuolista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä pörröpää on kyllä valloittanut meidät täysin :)

   Poista