torstai 12. tammikuuta 2017

Luontoretkellä koiran kanssa


Meidän elämään sekä luontoretkiin on ilmaantunut paljon hauskoja asioita uuden karvakaverin myötä ja erityisesti patikointi koiran kanssa on osoittautunut ihan mahtavaksi. Vanhat loppuunkolutut polut tuntuvat jännittäviltä, kun innokkaasti nuuskiva touhuttaja on matkassa mukana. Sille kun kaikki on ihanan ihmeellistä pelastustarhalla vietetyn seitsemän vuoden jälkeen ja sen uutta onnea seuraa ilolla vierestä.

Tsuk-tsuk nauttii uudesta elämästään täysillä ja me nautimme sen energisestä seurasta. Vaikka koiran vuoksi joutuukin luopumaan tietyistä vapauksista, niin tiedän että tämä on juuri se oikea matkailutyyli meille tällä hetkellä. Kaupunkikohteet kun eivät niin kiinnosta ja mieli kaipailee useimmiten upeiden maisemien keskelle luontoretkeilemään. Tässä tapauksessa koira on täydellinen reissukaveri ja sen voi ottaa mukaan pidemmillekin roadtripeille. Kaiken lisäksi tämä meidän koiraherra näyttää suorastaan nauttivan autoilusta, koska sen ihmeboxista (kuljetuskopasta) pääsee aina uusin jänniin paikkohin tassuttelemaan. Matkaa tehdessä on myös kiva ottaa nokoset ihmeboxissa, niin perillä sitten jaksaa kiivetä reippaana vaikka vuoren päälle.

Energiaa tältä piskiltä ei näytä tosiaankaan puuttuvan ja sen kanssa onnistuu näillä näytöillä vähän pidemmät ja rankemmatkin patikkareissut. Toistaiseksi ollaan tehty vasta parin kolmen tunnin retkiä, mutta keväämmällä olisi ihanaa päästä patikoimaan ja roadtrippailemaan oikein kunnolla. Tänä vuonna tullaan toivottavasti nukkumaan useita öitä reissuautossa koira kainalossa ja ehkä tämä luontointoilija taipuu myös telttaretkille.
4 kommenttia:

 1. Ihana koira. Ja ihanaa ku sai uuden elämän vanhoilla päivillä. Tätä blogia on mukava lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa mukava kuulla, että joku saa iloa tästä blogista ja erityisesti uudesta koirakaverista, joka on kyllä aivan ihana tapaus! :)

   Poista
 2. Tulee hyvä mieli koiran puolesta. :) Eikä teillä itsellännekään taida huonommin siellä mennä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin pyyhkii! Ja koiralla alkoi nyt uusi elämä :)

   Poista