perjantai 6. tammikuuta 2017

Uuden karvakaverin tassunjäljissä


Kuka voisi olla parempaa patikkaseuraa, kuin nelijalkainen energiapakkaus, joka painaa innoissaan eteenpäin kuin höyryjuna! Meidän uusi karvakaveri, viikko sitten koiratarhalta kotiin tuotu 9,5-vuotias koiraherra on nimensä veroinen. Tsuk-tsuk on kuin veturi, jota ei pidättele mikään ja kuono maata nuuskien se touhottaa eteenpäin kovalla tarmolla, on kyseessä sitten kivinen vuorenrinne, mutainen polku tai vesilätäköiden täyttämä tie.

Välillä mennään siksakkia, mutta niistä lätäköistä painellaan ainakin suoraan keskeltä läpi, koska vesileikit taitavat olla walesin springer spanielin lempipuuhaa.
Tätä tyyppiä ei voi seurata kuin leveä hymy huulilla ja luulempa, että itselläkin tulee patikkakunto väistämättä nousemaan, kun yrittää pysytellä tämän vauhtihirmun tassunjäljissä.6 kommenttia:

 1. Koirakaveria luontoretkellä ei voita mikään! Onnea uudesta ystävästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Niin mahtavaa seurata toisen riemua patikkapoluilla ja yrittää pysyä itse perässä :P

   Poista
 2. Onpa symppis tuo teidän uusi retkikaveri! Niin ihanaa että annoitte hälle mahdollisuuden onnellisiin eläkepäiviin, toivottavasti niitä riittää pitkään! <3 Mulle on käynyt myös niin hassusti, että kuvittelin aiemmin olevani kissaihminen ja pelkäsin koiria, mutta Portugalissa asustavat karvakamut tavattuani en pelkää niitä enää ja olen alkanut jopa haaveilla omastakin koirasta, jopa enemmän kuin kissoista. Sitten jos ja kun elämäntilanne antaa mahdollisuuden niin kyllä, mutta sitä ennen meillä on nelijalkaiset lenkkikaverit vain Portugalissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsuk-tsuk on kyllä todella hauska tyyppi :) Minäkin ajattelin joskus olevani "kissaihminen", kun en osannut ajatella itseäni käskyttämässä koiraa, mutta hassuahan tuo jaottelu on, kun kaikki eläimet ovat ihania! Varsinkin näiden rescueiden seurassa tulee todella hyvä mieli, kun tietää auttaneensa <3 Meidän papparainen olisi tuskin enää saanut kotia, kun oli odotellut tarhalla jo 7 vuotta, että joku hakee hänet kotiin. Toivotaan, että meillä on tiedossa vielä monta seikkailuntäyteistä vuotta yhdessä :)

   Poista
 3. Tsuk-tsukin katseessa on kyllä sellainen pentumainen pilke silmäkulmassa! Oon ihan varma, että hällä alkoi nyt elämä alusta, kun pääsi vihdoin oikeaan kotiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on <3 Ei mitenkään voisi uskoa, että se on jo kohta 10-vuotias!

   Poista